Zoeken naar alles kan alles mag

Uw zoekactie voor alles kan alles mag leverde 53 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Anthony 54 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp 0478212979
Onderdanige sletje zoekt ?
Bot Stats zijn 54/179/84 sportief kort haar met baard . Zoekt top voor woensdag , ik ben onderdanig en zoek een dominante top , is geen must maar is altijd geil , ik verplaats met de fiets of ontvang . Trio kan en mag vind ik super geil  

Onderdanige sletje zoekt ?
17 dagen
Dad4son 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
19 dagen
diet 51 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
ik zoek vaste speelvried
Als erg onderdanige man zoek ik vaste speelvriend.Ben jij een leuke man ik wil je mij echt gebruiken als jou vaste speelvriend dan wil ik graag jou verwennen.Ik kleed me graag in sexy outfit voor jou.ik 179 cm en 86 kg intiem alles volledig kaal.IK HEB BIJNA GEEN TABOES VOOR JOU ENKEL NEUK JE MIJ SAFE IN HET BEGIN.ben jij groot tot zeer groot voozien en wil je echt geile sex dan sta ik open om jou te ontmoeten.Ik geef jou een heerlijk pijpt beurt,Rimmen doe ik als de beste alles kan en mag eenmaal open kan je mij heerlijk diep neuken tot je spuit.Ik voorzie alles.Ben morgen zaterdagavond vrij.dus mailen en genieten  
22 dagen
Biman 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie bekijkt en betast er graag een naakte man?
Ik laat gewillig mijn broekje voor je zakken. Je kan en mag doen waar je zin in hebt, ik sta voor veel open. Profiteer ervan, nu je er de kans voor hebt. Jonge mannen die eens willen experimenteren, og +65 die nog een geile fantasie hebben, stuur maar, ik help je graag.  
Carlo 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke man ?
Ik ben een getrouwde hetero man. Maar ik wil graag eens me eerste bi ervaring meemaken. Ik merk ik enorm opwondend word als ik Lingerie aandeed. Ik zoek een senior man liefst ouder dan 65 die me laat pijpen en me eens wilt neuken. En als het bevalt dan liefst regelmatig. Ik geil op leeftijd verschil dus hoe ouder hoe liever. Wie is real. Afstand speelt geen rol. Heb ook de wens om in een vrachtwagen , stal in een wei of boerderij genomen te worden. Dus degene die dat kan regelen mag zeker reageren. Ik verlang wel een reactie met foto van pik en lichaam. En iemand met zwaar behaarde pik maakt zeer zeker ook eens kans  

Welke man ?
24 dagen
ets 65 jaar West-Vlaanderen - Torhout
morgenvroeg
geil gewillig sen onderweg .... veel kan en mag verlang te dienen en ....  
24 dagen
Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
24 dagen
Beertje 52 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Fwb man
Dag mannen, ik zoek liefst een oudere man voor een fwb vriendschap (geen relatie en ook geen eenmalige sex date).Ik zoek een single of alleen wonende man om minimum wekelijks met af te spreken en samen geile momenten beleven, ik ben ook single en woon ook alleen, bedoeling is om bij jou of bij eens af te spreken, hangt af van situatie. Geen getrouwde mannen, die kunnen toch zich niet aan de afspraak houden. Op sexueel vlak kan en mag er veel bij mij, meer info na mail. Hopelijk vind ik hier mijn fwb man.  
25 dagen
Regelmatig 60 jaar Antwerpen - Kasterlee
Vaste dater
Is er iemand die interesse heeft om af en toe af te spreken met een (bijna) behaarde senior van 60 ? Heb een ruime interesse waarbij veel kan en mag, ben dus ruimdenkend. Ben op zoek naar iemand die kan ontvangen. Discretie gevraagd en geboden.Meer info op aanvraag. Graag regio Mol, Geel, Kasterlee. Ernstige advertentie.  
25 dagen
Beertje 52 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Fwb man
: Dag mannen, ik zoek liefst een oudere man voor een fwb vriendschap (geen relatie en ook geen eenmalige sex date).Ik zoek een single of alleen wonende man om minimum wekelijks met af te spreken en samen geile momenten beleven, ik ben ook single en woon ook alleen, bedoeling is om bij jou of bij eens af te spreken, hangt af van situatie. Geen getrouwde mannen, die kunnen toch zich niet aan de afspraak houden. Op sexueel vlak kan en mag er veel bij mij, meer info na mail. Hopelijk vind ik hier mijn fwb man.  
  1   2   3   4   5   6